lørdag 30. mai 2009

Ferdig i siste liten

...er denne knaggrekken som har fått nummererte knagger fra No. 1 til No. 4. Innpakkede lys har vi også, fine som for eksempel vertinnegaver eller i stilleben.

Dette har vi med i morgen

I morgen skal vi ha med mye vi ikke har hatt med før. Vi har sikkert noe du liker også, enten du liker...

...blankt sølv, speil og karafler:...er glad i svart stil med bibelord, slitte bøker og gamle bilder:...eller du er tilhenger av den lyse og romantiske stilen:Velkommen til vår stand i morgen søndag fra klokken 11.00 i Gamlebyen i Fredrikstad!

fredag 29. mai 2009

Gode nyheter

Siden vi ikke kan komme til Gamlebyen i Fredrikstad i morgen, skal vi for første gang prøve å stille ut på søndag. Så om det blir pent vær, er dere hjertelig velkommen til å besøke standen vår, der vi har mange nye småting.Vi har fått tak i noen fotografier fra slutten av 1800-tallet, fire forskjellige. Noen er merket med "Christiania" og navnet på fotograf. De er ikke så store- cirka på størrelsen med spillekort og er montert på papp.

torsdag 28. mai 2009

Tips: Stilleben

Vi har mange pyntegjenstander til salgs. Her kan dere se hvordan vi bruker fløtesett, kanner og gamle glass til å lage koselige stilleben hjemme hos oss.Fløtesett er fint til kubbelys, små planter eller blomster.Sett nypusset sølv, gamle glass og engler på fat. Lekkert!

Forrige helg fikk vi besøk helt fra Hønefoss. Det var kjempekoselig. De hadde funnet bloggen vår gjennom Malivas verden. Artig! På lørdag kan vi dessverre ikke komme til Gamlebyen, men neste helg håper vi at vi igjen kan stille ut. I mellomtiden skal vi lete opp nye godbiter til dere. Håper vi ses!

torsdag 21. mai 2009

Dekorative detaljer

Det er meldt pent vær i helga, så vi regner med at vi skal til Gamlebyen.
En koselig skuff, putetrekk med mellomverk pluss gamle sneller med blonder er noen av de nye tingene vi skal ha med. I tillegg kommer vi til å selge vintage klær i romantisk stil til rundt 50-lappen!Vi håper å se deg på marked i Gamlebyen i Fredrikstad på lørdag formiddag!
Hilsen May og Elisabeth

fredag 8. mai 2009

Snill som et lam

Værmelderne melder om fint vær, så nå pakker vi masse nye varer inn i bilene som drar til Fredrikstad i morgen. Vi har med noen få hjemmelagede pyntekuler med lammeøreblader og prismer. Disse er dekorative som for eksempel bordpynt.Gamle urskiver har vi også fått tak i. Kjempelekre i stilleben! Små blomsterplansjer har vi også.

Tallerkenhyller og andre hyller

Tallerkenhylle og andre småhyller, speil, sølvfat og koselige boller skal være med til standen vår i Gamlebyen i morgen om det blir finvær. Dette er noe av utvalget.
I tillegg disse nydelige rammene med motiv av musikalske jenter. Disse rammene er ganske store. Trykk på bildene, så får du sett dem i full størrelse.

torsdag 7. mai 2009

Før og etter: Nattbord

(Alle foto: Stine Johnsen)Vi har pusset opp flere brukte småmøbler som vi skal ha med til Gamlebyen på lørdag om det blir godt vær. Blant annet skal dette nattbordet være med.
Slik så nattbordet ut før vi pusset det opp.

Stuebord i eggehvitt

Dette bordet er malt i eggehvitt, og er til salgs på standen vår i Gamlebyen på lørdag. Klikk på bildene for å se dem i full størrelse.
Flere gamle rammer med nostalgiske motiv skal vi også ha med.
(Foto: Stine Johnsen)