søndag 22. november 2009

Julemarked i Gamlebyen

Til helga har Ringen hobby og brukskunst julemarked i Tøihuset i Gamlebyen i Fredrikstad. Lørdag 28. november fra 11.00-17.00. Søndag 29. november 12.00-17.00. Både May og Elisabeth deltar med nisser og vesker i tillegg til de gamle tingene vi selger. I tillegg er det flere utstillere, så det er gode muligheter til å finne julegaver til enhver! Vi ønsker alle velkommen!
Nissene til May og Ingrid er også å finne i smia på Soli Brug fra 21. november til 6. desember alle dager kl. 12.00 til 19.00.

3 kommentarer:

 1. Hei hei!Så nydelig blogg : )
  Kan jeg spørre hvem som arrangerer julemarkedet i Tøyhuset? Har prøvd å få informasjon ang årets julemarked, men har ikke fått så mange svar... bare at museet ikke er ansvarlige i år og at hele markedet er flyttet ut på torget? Jeg har fått plass under telt på torget og skal debutere som torgkone med keramikken min : )
  Det har vært så fantastisk koselig de to siste åra med gammeldags marked. Og ærlig talt hadde jeg håpet på en plass inne i Tøyhuset ; ))Kommer helt sikkert innom!
  Hilsen Marianne Puvatcha

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Takk for svar. Skal helt sikkert skjekke dere ut ; ) er ikke så kjent med hva som skjer i Særp vet du! Men tror det er et skikkelig lurt trekk å leie Tøyhuset, lykke til med salget til dere også.
  Hilsen marianne

  SvarSlett